Χειροποίητη τσάντα

Μετά από πολύ κόπο και ψάξιμο καταφέραμε να φτιάξουμε την συγκεκριμένη τσάντα η οποία είναι η 1η μας. Καθώς δεν είχαμε και μεγάλη εμπειρία στο ράψιμο, η αρχή ήταν αρκετά δύσκολη.
Να σχεδιάσουμε το πατρόν, να βρούμε καλό ύφασμα, να βάλουμε μπροστά τη ραπτομηχανή προσέχοντας να μην ράψουμε μαζί και κανά δάχτυλο, να να να... το αποτέλεσμα είναι αυτό τελοσπάντων.
Περιμένουμε σχόλια...

Σχόλια

  1. Μ' αρέσει!! Σοβαρά είναι η πρώτη σας;; Η επόμενη πως θα είναι δηλαδή;; Μου αρέσει πολύ!! Έχει χώρισμα και τσεπούλα μέσα ή είναι μονοκόμματη; Απ' έξω πάντως φαίνεται τέλεια!!! Έχει και πιέτες.. μπράβο σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tina μου...
      Η 1η είναι όντως απλά την κάναμε πριν κανά μήνα. Από τότε έχουμε φτιάξει και άλλες απλά ξέρεις θα τις βάζω μία μία για να δημιουργώ έτσι και λίγο μυστήριο χιχι...
      Χώρισμα δεν έχει, τσεπούλα όμως ναι!!!
      Να 'σαι καλά για τα σχόλιά σου.
      Με κάνεις να νιώθω ότι βλέπουν και άλλοι εκτός από εμάς αυτά που ανεβάζουμε. Είμαστε τόσοι λίγοι σε αυτό το ημερολόγιο. Ελπίζω να γίνουμε και περισσότεροι... αχ

      Διαγραφή
    2. Σιγά-σιγά όλα θα γίνουν!! Όπως μου είπε κι σ' εμένα η vailie, ο πρώτος άνθρωπος που έγινε αναγνώστης μου, για να μάθουν οι άλλοι πως υπάρχετε, πρέπει να δηλώνετε κι εσύ την παρουσία σας! Γίνετε μέλος σε άλλους κι αφήστε που και που κανένα σχόλιο έτσι ώστε να υπάρχει επικοινωνία!!! Ελπίζω να βοηθήσει η συμβουλή!!
      Καλή σας ημέρα!!!
      Ανυπομονώ για τις επόμενες τσάντες!!!

      Διαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε πολύ για τη συμβουλή. Θα την ακολουθήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ όμορφη η τσάντα σας, κορίτσια, τα καταφέρατε υπέροχα. Πολύ ωραίες οι πιέτες της, και ταιριαστή η επιλογή των υφασμάτων και των χρωμάτων.
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Madame Pelagie "Gie - Gie" είναι μεγάλη χαρά για μας να ακούμε καλά λόγια από μία "Μοδίστρα Υψηλής ραπτικής"...
      Merci beaucoup!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο